Bergse schaak academie

De Bergse schaak academie is een onderdeel van schaakvereniging BSV en verzorgt schaaklessen en adviezen over schaken voor scholen, sportclubs en andere groepen die op locatie les willen krijgen.

De adviezen zijn meestal gratis, maar bij structurele lessen  geven  één of meerdere gediplomeerde schaaktrainers op locatie les tegen een geringe vergoeding.

De gediplomeerde schaaktrainers van de Bergse Schaakacademie verzorgen ook de wekelijkse schaaklessen van de BSV-jeugd op de dinsdagavonden van 18.30 – 19.30 en maandelijkse schaakcompetitie “Open Bergs” op de schaaklocatie Dependance van RSG ’t Rijks Rijtuigweg in Bergen op Zoom. Er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer waarin normen en waarden hoog in het vaandel staan. Op de dinsdagavonden wordt gebruik gemaakt van de Stappenschaakmethode. Op locatie kunnen ook andere schaakdidactische materialen worden gebruikt zoals Chessity. Dit wordt altijd met de “opdrachtgever” van tevoren doorgenomen waarbij onder andere de homogeniteit van de doelgroep en de kosten wordt besproken.

 Voor meer informatie kunt u via de contact pagina uw vraag achterlaten. Er wordt  dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.